Wyloguj się
Wyloguj się umożliwia wyjście z aktualnie zalogowanego konta w celu ochrony prywatności i bezpieczeństwa dokumentów. Udostępnia narzędzia potrzebne do zakończenia sesji podczas korzystania ze współdzielonego urządzenia lub przełączania kont, dzięki czemu praca staje się bardziej efektywna, a zadania łatwiejsze do wykonania. Za pomocą funkcji Wyloguj się możesz wylogować bieżące konto lub wszystkie konta oraz zdecydować, czy wyczyścić lokalną pamięć podręczną dokumentów w chmurze i kopie zapasowe plików wraz z rekordem wylogowania, czy zachować te dane do późniejszego użycia. Dokumenty w chmurze nie są usuwane po wylogowaniu, a dostęp do nich zostaje przywrócony po ponownym zalogowaniu. Niezależnie od tego, czy kończysz pracę na publicznym komputerze, zmieniasz konto, czy zarządzasz stanem logowania, funkcja Wyloguj się pomaga zachować produktywność i sprawnie wykonywać zadania. Wybierz poniższą dokumentację najlepiej dopasowaną do Twoich potrzeb, aby dowiedzieć się więcej.